Bemutatkozás:

Cégünk a német CDA GmbH magyarországi képviselete. A CDA Datentraeger Albrechts 1994-ben kezdte a tevékenységét és mára Európa egyik legnagyobb független optikai adathordozó gyártója.

Az optikai adathordozó gyártása során szerzett óriási tapasztalatra alapozva, a CDA 2005-ben felhasználva az akkori technológiákat és fokozatosan kiegészítve különféle területekhez szükséges további szaktudással, más optikai termékek gyártásába kezdett. A CDA fő kompetenciájának és új technológiáknak a kombinációja lehetővé tette a cég számára, hogy mára 3 alapvető üzleti területen legyen aktív és sikeres:
  • optikai adathordozó gyártás
  • autóipar
  • µ-funkcionális megoldások

2008-ban kezdte a CDA kiterjeszteni ezeket a tevékenységeket fogyasztási cikkekre a Life Science piacon. Ma a >>µ-funkcionális megoldások<< üzleti terület műanyag megoldásokat foglal magában a mikro-optika (pl. optikai elemek és lencsék), a mikrofluidika (lab-on-chip technológia) és a mikro-mechanika (szenzorok és elektronika) terén.


mikro optika mikrofluidika nyomtatott elektronika


A minőségi µ-funkcionális megoldások műanyagból történő gyártása magas komplexitású és optikailag funkcionális mikrostruktúrákat jelent extrém precizitással, és mindezt nagyon költséghatékony tömeggyártásra alkalmas körülmények között. Annak érdekében, hogy magas minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtson, a CDA számos technológiát használ az optikai gyártási folyamatok vonalán, hogy teljes egészében integrált folyamatláncot biztosítson a műanyag komponenseknek.

A gyors prototípustól a tömeggyártásig, a CDA tudása és szakértelme, kombinálva az élvonalbeli technológiákkal, valóra váltja az ön termékelképzeléseit. Ez az egyedülálló szaktudás új utakat nyit a design-fejlesztők és az ipari felhasználók számára.

A szakértő gyártáson felül, a CDA jól felépített logisztikai szolgáltatásokat is kínál, a raktározástól kezdve, a pick pack logisztikán keresztül, az expressz kiszállításig. Minden tekintetben alapvetőek a legmagasabb biztonsági előírások, ami a CDA számára magától értetődő, úgy mint a DN ISO 9001:2008 és más szabványok szerinti tanúsítvány.

Ma a CDA központja és fő suhl-i (Türingia, Németország) gyártóegysége mellett, leányvállalatok és értékesítési irodák találhatók az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában. Disztribúciós partnerek működnek Európa további 11 országában, köztük Magyarországon is. Bárhol is van, a CDA csapata mindig igyekszik az ön egyéni elvárásainak megfelelni maximális minőséggel és rugalmassággal mind a termékek, mind a szolgáltatások terén.


Magyarországi disztribúciós partner:
Micro Options Kft.

H-2040 Budaörs, Szabadság út 140.
Tel:  +36 20 428 2638
Fax:  +36 23 788 918
e-mail:  info@micro-options.hu